Selasa, 26 Oktober 2021

φωφη γεννηματα καρκινοσ

Η Φωφη Γεννηματα στο νοσοκομειο - Αποσυρεται απο τις εκλογες του ΚΙΝΑΛ 12 Οκτ 2021 1903 CELEBRITIES. Η χθεσινή δήλωση της Φώφης Γεννηματά με την οποία δηλώνει πως θα αποσυρθεί από τη διεκδίκηση της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής αιφνιδίασε ακόμη και τους στενούς της συνεργάτες ενώ προκάλεσε κι ένα τεράστιο κύμα.


Olmgkjvovwa7zm

Ήταν το 1994 όταν ο Γιώργος Γεννηματάς έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 55 ετώνΛίγους μήνες νωρίτερα είχε χάσει τη μάχη με την επάρατη νόσο η σύζυγός του Κάκια σε ηλικία 54 ετών.

φωφη γεννηματα καρκινοσ. ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΕΡΙΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΟΤΑΝ Η ΚΑΚΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ. Ο Νίκος Παπανδρέου προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση για την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά και την περιπέτεια υγείας που περνά. Η Φώφη Γεννηματά δίνει άλλη μία σκληρή μάχη με τον καρκίνο και έχει στο πλευρό της όλη την Ελλάδα.

Η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε την ανάρτηση το πρωί της Δευτέρας 18102021 κάνοντας γνωστό πως δίνει μάχη απέναντι στον καρκίνο και η είδηση έσκασε σαν. Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής απέσυρε την υποψηφιότητα της για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης έσπευσε να της στείλει ευχές για ταχεία ανάρρωση και ανακοίνωσε πως αναστέλλει την προεκλογική του. ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak.

Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram Facebook Youtube Viber και Twitter. Αναρτώντας μία κοινή φωτογραφία τους ο συγγραφέας και αδερφός του πρώην. Μπακογιάννη ανακοίνωσε δημόσια ότι πάσχει από πολλαπλό μυέλωμα μία μορφή καρκίνου η οποία όπως αναφέρει είναι σε πολύ αρχικό στάδιο και έχει την καλύτερη δυνατή πρόγνωση για την πορεία της νόσου.

Ειδήσεις - Μια ευκαιρία για πιο προσωπική συζήτηση είχε πέρσι η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά η οποία ήταν καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή. Εμείς σαν γυναίκες που έχουμε βιώσει.


Fnioodqksxygkm


Fwfh Gennhmata O Karkinos Eixe Xtyphsei Toys Goneis Ths Kai Thn Aderfh Politikh Eidhseis


D4ajd01htp1 Tm


Ku Nj6yxl2e9nm


Yi0h5otosv6vm


Lw64pplrd5jaom


Ul2xfzezerqt4m


E7k8qspm9llwlm


Fwfh Gennhmata Apokalypsh Sok Gia Karkino Hpatiko Kwma Kai Khdeia E8niko Pen8os


Fwfh Gennhmata H Dyskolh Kai Polyeths Maxh Poy Edine Me Ton Karkino Eidhseis Nea To Bhma Online


0 Okrghayyqzpm


Jj4drgfr2obnmm


1a1nynaojxnvsm


Zldzqg6okdkazm


Xnoqapylase5fm


Mnbyoxgg5aidsm


Hldc12eseeo3gm


Xsr3syzxm5jdm


1puzcsttdyd9om

Tidak ada komentar:

Posting Komentar